DPCreations

[email protected]
24 79 42 11


Mine projekter


Jeg har været med til at opbygge picks.dk fra bunden, og er fortsat med til vedligeholdelse og videre udvikling. Siden indeholder både et omfattende adminstratorpanel, samt en spilside som spillerne kan tilgå.

struglaz.dk

Struglaz manglede en ny hjemmeside, og som enormt stor fan af deres projekt, var det en ære at få lov til at hjælpe med. Siden indeholder et simpelt adminstratorpanel, samt et design som viser hvad Struglaz er.

Eventunderholdning manglede en mere moderne hjemmeside, som kunne overbevise potentielle bookere om deres kunnen. Der er bygget et WordPress tema samt et bookingplugin.

Som kæmpe fan af Manchester United, var det en stor fornøjelse at kunne hjælpe Svante og hans hold i mål med reddevils.dk. Jeg hjalp med småændringer til designet, tilpasning af datavisning & plugin udvikling.

Når jeg keder mig, bruger jeg af og til min tid på at bygge små webapps og tools, som jeg selv synes er brugbare og sjove at lave. Det er typisk læringsprojekter, hvor jeg lærer en ny tilgang eller teknologi.